LOVE ENGLISH angol nyelvtankönyvek

angol nyelvkönyv, munkafüzet és szótár egyben - 3IN1
Önálló tanulásra is kiválóan alkalmas! 

A tankönyv ára: 6990,- Ft 

                          A LOVE ENGLISH kezdő és haladó angol nyelvkönyvek együttes megrendelése esetén az ár 13 980,- Ft helyett csak 11 500,- Ft és a kiszállítás ingyenes!


LOVE ENGLISH kezdő/újrakezdő angol nyelvkönyv

A tankönyv szókincse letölthető telefonra!
A tankönyv szókincse letölthető telefonra!

LOVE ENGLISH haladó nyelvkönyv 

Ha valaki szorgalmas :))
Ha valaki szorgalmas :))

Tudom, mit érzel!

... sokéves tanulás, számos tanfolyam és magántanári óra után is csak a bizonytalanságot. Online gyakorlatokkal nyugtatod a lelked, megoldod a feladatokat sikeresen, mégsem látod a kommunikációd fejlődését. Azt gondolod, mindenki jobban beszél angolul nálad és hogy ez neked sosem fog menni!

Minden kesze-kusza, emiatt nem mersz megszólalni, még leveleket írni sem. Kerülöd a céges angol kommunikációt is, de tisztában vagy vele, hogy a szakmai érvényesüléshez és előrelépéshez mennyire szükséged lenne a nyelvre!

És ezért mindig feladod ......

Emiatt adtam az angol nyelvkönyveimnek a "Szeresd az angolt! "LOVE ENGLISH" címet. Fontos, hogy megszeresd az angolt, anélkül csak nagyon nehezen fog menni!

A LOVE ENGLISH angol nyelvkönyv az alapoktól indul, minden nyelvtani részt szorgalmasan és részletesen begyakoroltat. Minden részhez külön szókincs tartozik, és a könyv kizárólag a már korábban megtanult szavakkal gyakoroltat. Szövegek, feladatsorok, 1200 szó, szódolgozatok, mumusok:) segítenek a tanulásban.

Magyarázata érthető, logikus, következetes és egyszerű. Tanulj velünk és szeresd meg az angol nyelvet, akkor gyorsan és élvezettel fogsz haladni.

Köszönöm!

Molnár Ella

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

A tavaszi nyelvvizsgákra való felkészülés a hajrába érkezett. Szerezz velünk nyelvvizsga tapasztalatot szóbeli és írásbeli feladatok megoldásával!