LOVE ENGLISH I. és II. angol nyelvtankönyvek

                                         LOVE ENGLISH I.                                                 kezdő/újrakezdő angol nyelvkönyv

A tankönyv szókincse letölthető telefonra!
A tankönyv szókincse letölthető telefonra!

                                     LOVE ENGLISH II.                                        haladó nyelvkönyv 

Ha valaki szorgalmas :))
Ha valaki szorgalmas :))

Tudom, mit érzel!

... sokéves tanulás, számos tanfolyam és magántanári óra után is csak a bizonytalanságot. Online gyakorlatokkal nyugtatod a lelked, megoldod a feladatokat sikeresen, mégsem látod a kommunikációd fejlődését. Azt gondolod, mindenki jobban beszél angolul nálad és hogy ez neked sosem fog menni!

Minden kesze-kusza, emiatt nem mersz megszólalni, még leveleket írni sem. Kerülöd a céges angol kommunikációt is, de tisztában vagy vele, hogy a szakmai érvényesüléshez és előrelépéshez mennyire szükséged lenne a nyelvre!

És ezért mindig feladod ......

Emiatt adtam az angol nyelvkönyveimnek a "Szeresd az angolt! "LOVE ENGLISH" címet. Fontos, hogy megszeresd az angolt, anélkül csak nagyon nehezen fog menni!

A LOVE ENGLISH angol nyelvkönyv az alapoktól indul, minden nyelvtani részt szorgalmasan és részletesen begyakoroltat. Minden részhez külön szókincs tartozik, és a könyv kizárólag a már korábban megtanult szavakkal gyakoroltat. Szövegek, feladatsorok, 1200 szó, szódolgozatok, mumusok:) segítenek a tanulásban.

Magyarázata érthető, logikus, következetes és egyszerű. Tanulj velünk és szeresd meg az angol nyelvet, akkor gyorsan és élvezettel fogsz haladni.

Köszönöm!

Molnár Ella