LOVE ENGLISH angol nyelvtankönyvek

angol nyelvkönyv, munkafüzet és szótár egyben - 3IN1
Önálló tanulásra is kiválóan alkalmas! 

A tankönyv ára: 6990,- Ft 

                          A LOVE ENGLISH kezdő és haladó angol nyelvkönyvek együttes megrendelése esetén az ár 13 980,- Ft helyett csak 11 500,- Ft és a kiszállítás ingyenes!


LOVE ENGLISH kezdő/újrakezdő angol nyelvkönyv

A tankönyv szókincse letölthető telefonra!
A tankönyv szókincse letölthető telefonra!

LOVE ENGLISH haladó nyelvkönyv 

Ha valaki szorgalmas :))
Ha valaki szorgalmas :))

Tudom, mit érzel!

... sokéves tanulás, számos tanfolyam és magántanári óra után is csak a bizonytalanságot. Online gyakorlatokkal nyugtatod a lelked, megoldod a feladatokat sikeresen, mégsem látod a kommunikációd fejlődését. Azt gondolod, mindenki jobban beszél angolul nálad és hogy ez neked sosem fog menni!

Minden kesze-kusza, emiatt nem mersz megszólalni, még leveleket írni sem. Kerülöd a céges angol kommunikációt is, de tisztában vagy vele, hogy a szakmai érvényesüléshez és előrelépéshez mennyire szükséged lenne a nyelvre!

És ezért mindig feladod ......

Emiatt adtam az angol nyelvkönyveimnek a "Szeresd az angolt! "LOVE ENGLISH" címet. Fontos, hogy megszeresd az angolt, anélkül csak nagyon nehezen fog menni!

A LOVE ENGLISH angol nyelvkönyv az alapoktól indul, minden nyelvtani részt szorgalmasan és részletesen begyakoroltat. Minden részhez külön szókincs tartozik, és a könyv kizárólag a már korábban megtanult szavakkal gyakoroltat. Szövegek, feladatsorok, 1200 szó, szódolgozatok, mumusok:) segítenek a tanulásban.

Magyarázata érthető, logikus, következetes és egyszerű. Tanulj velünk és szeresd meg az angol nyelvet, akkor gyorsan és élvezettel fogsz haladni.

Köszönöm!

Molnár Ella

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

A tavaszi nyelvvizsgákra való felkészülés a hajrába érkezett. Szerezz velünk nyelvvizsga tapasztalatot szóbeli és íráseli eléő feladatok megoldásával!

Újabb teszt!

2020.08.30

Nem tudod, pontosan hol tartasz angolból? Már annyiszor elkezdted és még többször nekiveselkedtél ismét hiába? Töltsd ki a tesztet és rálátsz erősségeidre és gyengeségedre! A LOVE ENGLISH I. tankönyv 166. oldalán lévő szókincsből összeállítottunk mondatokat, tesztelt magad! Küldd vissza és kijavítjuk. bus.languages@gmail.com