Iskolaválasztási szempontok

Milyen szempontok alapján válassz nyelviskolát? 

- Olyan tanrend, amely megfelel céljaidnak és személyre szabható: nem csak az egyéni oktatás, de a kis-csoportos oktatás keretein belül is meg tudjuk oldani az egyéni célok elérését. Ehhez a tanfolyam előtt tájékoztatni kell az oktatódat, aki figyelmet fordít arra, hogy a tanulás egyes fázisaiban (nyelvtan, kommunikáció, hanganyag) a saját célodnak megfelelő anyagot gyakoroljátok. 

- Kommunikációs képesség fejlesztése: a kommunikáció alapja a mondatalkotás és a hallott szöveg megértése. Óráinkon főleg az angol mondatok kialakítását gyakoroljuk (szóban és írásban), valamint a folyamatos kommunikáció és a hanganyagok által a megértést is. 

- Érthető, logikus nyelvtani magyarázat: a LOVE ENGLISH Nyelvtankönyvek a legjobbak közé sorolhatók a piacon, a kezdőtől a felsőfokú szintig olyan sorrendben veszi a nyelvtani részeket, ahogyan a kommunikációnk fejlődik. Minden lecke egymásra épül, könnyen megérthető. A tankönyvek szókincse kb. 2300 szóból áll, amelyet hangalapú kiejtéssel jelenítünk meg.

- Nyelvvizsgára való felkészítés színvonala és sikeressége: tanulóink 95%-a sikeres nyelvvizsgát tesz. Az összes nyelvvizsgára, érettségire, emelt szintű érettségire felkészítjük diákjainkat.

- Könnyű elérhetőség: nyelviskolánk Újbuda szívében, a XI. Fehérvári úton található. Megközelíthető a 47, 41, 17 villamossal, 114 és 214 busszal.

- kellemes környezet: modern, hangulatos tantermeinkben halk zene mellett tartjuk az órákat. 

- baráti hangulat: mivel tanulóink hosszabb ideig rendszeresen töltenek együtt hosszú órákat, ezért oktatóink különösen figyelnek arra, hogy mindez baráti hangulatban teljen. A jókedv, a viccelődés éppúgy az órák része, mint a kemény tanulás.

- Közös utazások és programok: itt nem csak drága külföldi utazásokról van szó. Szeretünk közösen kirándulni, várost nézni, kávézgatni külsős helyszíneken, ahol lehetőleg egymással is csak az idegen nyelvet használjuk. Ez a "mély vízben úszás" gyakorlása. 

- Szakmai tapasztalat: oktatóink hosszú évek óta foglalkoznak privát nyelvoktatással, nem az állami szférából jönnek.

- Tanulói szolgáltatások: számos olyan szolgáltatást nyújtunk tanulóinknak, melyekkel  plusz segítséget nyújtunk azoknak, akik igénylik:

  -  Skype-os, Zoom-os korrepetálás

- Egyéni felzárkóztatás azoknak, akik lassabban haladnak, mint a csoportjuk, de nem  szeretnének visszalépni egy alacsonyabb csoportba (ingyen havonta egy alkalom)

  -  Szókártya: ingyenesen letölthető telefonodra egy olyan applikáció, amellyel szabadidődben gyakorolhatod a LOVE ENGLISH tankönyvek szókincsét.

Jelentkezz csoportos és egyéni óráinkra! 

MÉG VALAMI!

Az alábbi űrlap kitöltése után elküldjük neked e-mailben azt a TOP10 TITKOT, amivel könnyebbé és gyorsabbá tesszük számodra a tanulást nyelviskolánkban!