LOVE ENGLISH angol nyelvtankönyvek

tankönyv, munkafüzet és szótár egyben - 3IN1
Önálló tanulásra is kiválóan alkalmas! 

A tankönyvek ára: 6990,- Ft 

                                  A LOVE ENGLISH kezdő és haladó tankönyvek együttes megrendelése esetén az ár                                             13 980,- Ft helyett csak 11 500,- Ft  és a kiszállítás ingyenes (kattints a KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS gombra!)


LOVE ENGLISH I. KEZDŐ TANKÖNYV

Ha valaki szorgalmas :))
Ha valaki szorgalmas :))

LOVE ENGLISH II. HALADÓ TANKÖNYV 

A tankönyv szókincse letölthető telefonra!
A tankönyv szókincse letölthető telefonra!

Tudom, mit érzel!

... sokéves tanulás, számos tanfolyam és magántanári óra után is csak a bizonytalanságot. Online gyakorlatokkal nyugtatod a lelked, megoldod a feladatokat sikeresen, mégsem látod a kommunikációd fejlődését. Azt gondolod, mindenki jobban beszél angolul nálad és hogy ez neked sosem fog menni!

Minden kesze-kusza, emiatt nem mersz megszólalni, még leveleket írni sem. Kerülöd a céges angol kommunikációt is, de tisztában vagy vele, hogy a szakmai érvényesüléshez és előrelépéshez mennyire szükséged lenne a nyelvre!

És ezért mindig feladod ......

Emiatt adtam az angol könyvnek a "Szeresd az angolt! "LOVE ENGLISH" címet. Fontos, hogy megszeresd az angolt., anélkül csak nagyon nehezen fog menni!

A LOVE ENGLISH angol könyv az alapoktól indul, minden nyelvtani részt szorgalmasan és részletesen begyakoroltat. Minden részhez külön szókincs tartozik, és a könyv kizárólag a már korábban megtanult szavakkal gyakoroltat. Szövegek, feladatsorok, 1200 szó, szódolgozatok, mumusok:) segítenek a tanulásban.

Magyarázata érthető, logikus, következetes és egyszerű. Tanulj velünk és szeresd meg az angol nyelvet, akkor gyorsan és élvezettel fogsz haladni.

Köszönöm!

Molnár Ella

További kérdéseiddel kapcsolatban írj nekünk és mi 1 órán belül válaszolunk kérdéseidre! 

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

Újabb teszt!

2020.08.30

Nem tudod, pontosan hol tartasz angolból? Már annyiszor elkezdted és még többször nekiveselkedtél ismét hiába? Töltsd ki a tesztet és rálátsz erősségeidre és gyengeségedre! A LOVE ENGLISH I. tankönyv 166. oldalán lévő szókincsből összeállítottunk mondatokat, tesztelt magad! Küldd vissza és kijavítjuk. bus.languages@gmail.com

Ismét belevághatunk az online személyes és csoportos oktatásba is! Ma elindul a jelentkezési hullám a szeptemberi nyelvoktatásra, ne maradj le!