LOVE ENGLISH angol nyelvtankönyvek

tankönyv, munkafüzet és szótár egyben - 3IN1
Önálló tanulásra is kiválóan alkalmas! 

A tankönyvek ára: 6990,- Ft 

                                  A LOVE ENGLISH kezdő és haladó tankönyvek együttes megrendelése esetén az ár                                             13 980,- Ft helyett csak 11 500,- Ft  és a kiszállítás ingyenes (kattints a KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS gombra!)


LOVE ENGLISH I. KEZDŐ TANKÖNYV

Ha valaki szorgalmas :))
Ha valaki szorgalmas :))

LOVE ENGLISH II. HALADÓ TANKÖNYV 

A tankönyv szókincse letölthető telefonra!
A tankönyv szókincse letölthető telefonra!

Tudom, mit érzel!

... sokéves tanulás, számos tanfolyam és magántanári óra után is csak a bizonytalanságot. Online gyakorlatokkal nyugtatod a lelked, megoldod a feladatokat sikeresen, mégsem látod a kommunikációd fejlődését. Azt gondolod, mindenki jobban beszél angolul nálad és hogy ez neked sosem fog menni!

Minden kesze-kusza, emiatt nem mersz megszólalni, még leveleket írni sem. Kerülöd a céges angol kommunikációt is, de tisztában vagy vele, hogy a szakmai érvényesüléshez és előrelépéshez mennyire szükséged lenne a nyelvre!

És ezért mindig feladod ......

Emiatt adtam az angol könyvnek a "Szeresd az angolt! "LOVE ENGLISH" címet. Fontos, hogy megszeresd az angolt., anélkül csak nagyon nehezen fog menni!

A LOVE ENGLISH angol könyv az alapoktól indul, minden nyelvtani részt szorgalmasan és részletesen begyakoroltat. Minden részhez külön szókincs tartozik, és a könyv kizárólag a már korábban megtanult szavakkal gyakoroltat. Szövegek, feladatsorok, 1200 szó, szódolgozatok, mumusok:) segítenek a tanulásban.

Magyarázata érthető, logikus, következetes és egyszerű. Tanulj velünk és szeresd meg az angol nyelvet, akkor gyorsan és élvezettel fogsz haladni.

Köszönöm!

Molnár Ella

További kérdéseiddel kapcsolatban írj nekünk és mi 1 órán belül válaszolunk kérdéseidre! 

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat

A tavaszi nyelvvizsgákra való felkészülés a hajrába érkezett. Szerezz velünk nyelvvizsga tapasztalatot szóbeli és íráseli eléő feladatok megoldásával!

Újabb teszt!

2020.08.30

Nem tudod, pontosan hol tartasz angolból? Már annyiszor elkezdted és még többször nekiveselkedtél ismét hiába? Töltsd ki a tesztet és rálátsz erősségeidre és gyengeségedre! A LOVE ENGLISH I. tankönyv 166. oldalán lévő szókincsből összeállítottunk mondatokat, tesztelt magad! Küldd vissza és kijavítjuk. bus.languages@gmail.com